andrasidan.blogg.se

22 år, Stockholmsdonna, konditor och bagare, älskar att skratta.

Mr Cheeseman part 2

Publicerad 2013-11-22 17:35:36 i Att gå i skolan,

Igår hade vi vår ostlektion för terminen, det var samma kille som förra gången, nämligen Mr Cheeseman. Nej det är inte hans namn men jag gillar att kalla honom det då jag inte vet någon annan som kan prata om ost som han. Det är som att han pratar om sin älskarinna, eller någon han är förbannat kär i. Vilket dock är ganska gulligt, att han är så passionerad när det kommer till ost.
Vi fick smaka på flera olika ostar, vissa bättre än andra.. Det var en som han kallade för "feminin och välsmakande" och det var nog den värsta doften jag känt från en ost i hela mitt liv. Vet inte riktigt vad han anser är feminint.. En annan som i jämförelse med denna skulle vara "butch och manlig" var faktiskt väldigt god. Undrar om han inte blandade ihop dem..
Men hur fint är det inte att ha en lektion där man får sitta och äta ost i två och en halv timme? Plus att den som lär ut vet så otroligt mycket om ämnet och älskar det han pratar om. Blir ju inte bättre än så. Det enda som vi alla ansågs saknades var ett glas rödtjut. Men inget sånt blev det, men idag är det fredag så idag kommer det bli ett glas eller två. Haha! Glad fredag och helg på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela