andrasidan.blogg.se

22 år, Stockholmsdonna, konditor och bagare, älskar att skratta.

Earlybird

Publicerad 2014-01-20 07:11:00 i Att gå i skolan, En dag,

I lördags hade jag satt mitt alarm på 05:15. Varför jag utsatte mig för detta en lördagsmorgon kan man ju fråga sig? Det var nämligen så att en av mina lärare frågade mig om jag ville hjälpa min lärare Chef Nicholas med en workshop som han skulle hålla i just på lördagen. Eftersom just Chef Nicholas är min favoritlärare så tyckte att det lät väldigt roligt. Sagt och gjort var jag på skolan klockan sju i lördags.
Workshopen var för människor som vill testa på hur en dag på skolan kan se ut. Jag och en annan tjej hade i uppgift att hjälpa de som var med på kursen och även hjälpa vår lärare med ditt och datt. De som var med på workshopen skulle göra sådant som vi gjorde förra terminen, nämligen "Fraisier" och Chokladfondanter.
Det var otroligt kul måste jag säga att få hjälpa till med att hjälpa andra. Jag kände också att jag faktiskt kan en hel del om detta ämne nu efter mina kurser. Väl spenderade pengar med andra ord.
Under lunchen fick vi äta lunch med våra lärare nere i "production kitchen" (de som gör all mat till cafét). Väldigt speciellt att umgås med våra lärare på detta sätt då vi aldrig socialiserat på det sättet med dom förut. Dock väldigt roligt.
Efter kursens slut åkte jag hemåt, duschade, tog en powernap och käkade middag och begav mig sedan in till stan igen. Närmare bestämt tillbaka till Holborn där skolan ligger. Jag mötte upp Julia och vi tog oss till min favoritpub efter skolan, Holborn whippet. Där drack vi öl, vin och spanande på människor genom fönstret. Vi satt inne men utanför satt människor under värmare, älskar att det är januari och här kan man fortfarande sitta utomhus utan att förfrysa. Bra dag, bra kväll, bra dag helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela