andrasidan.blogg.se

22 år, Stockholmsdonna, konditor och bagare, älskar att skratta.

St. Patricks

Publicerad 2014-03-20 10:35:53 i En dag, Högtider,

I söndags vaknade jag och Amanda något fräschare, något piggare, något mer pepp på den sommar som befann sig utanför fönstret. Sådär cirka 20 grader. Kan leva med det.
Amanda ville turista lite så vi körde en klassisk tour. Åkte till St. Pauls Cathedral och gick sedan vidare längs southbank mot Big ben.
Efter vi gått över några broar hit och dit gick vi upp till Trafalgar Square för detta var inte bara en vanlig söndag. Det var den underbara irländska högtiden St. Patricks day. Vid Trafalgar Square  var det huuur mycket folk som helst klädda i grönt som ville ha en trevlig dag i solen.
Amanda var skeptisk.
Men jag fick fram ett litet leende ändå. Vi mötte upp med Ana och gick till närmaste butik och köpte öl och satte oss sedan med resten av folket för att njuta av en dag i solen med musik och folk runtomkring.
Vi skålade med Big ben.
Efter att ölen var uppdrucken ville denna dam fortsätta sin rundtur så vi begav oss ner till Big ben och Westminster Abbey.
Efter detta fortsatte vi med pubrunda vilket slutade med att vi träffade på en fransyska och en fransos för att sedan gå och dansa med dom. Det var som en sommardag som sedan går över i sommarnatt och man hade inte planerat det men plötsligt var man hemma klockan fyra på morgonen efter en fantastisk dag och underbart rolig natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela